Фирма за почистване и извозване на отпадъци

Фирма за почистване и извозване на отпадъци

TovarniPrevozi.BG е фирма за почистване и извозване на отпадъци в София. В нея работят висококвалифицирани професионалисти, силно мотивирани с цялостно добро обслужване и удовлетворение на клиентите. Структурата на фирмата е максимално опростена за постигане на по-добра организация и координация между всички екипи. Всеки екип включва шофьор и определен брой хамали, които са в непрекъсната връзка с нашите оператори, приемащи поръчките и съставящи графика за изпълнение.

Старателни хамали за товарене и транспорт

Стараем се всички транспортни услуги да бъдат извършвани бързо и ефикасно. При товарене и разтоварване да създаваме минимално необходимост на околните.

TovarniPrevozi.BG предлага товарен транспорт и транспортни услуги на територията на София и България. Разполагаме с висококвалифицирани специалисти за превоз на специфични товари. Опитни шофьори и голям брой обучени хамали за опаковане и пренасяне на багаж, мебели и оборудване. Поддържаме изключително богата гама от услуги на конкуренти цени за почистване и извозване на отпадъци. Извършваме

 • превоз на мебели и стоки
 • монтаж и демонтаж на обзавеждане
 • преместване на багаж от жилища
 • изхвърляне на стари мебели
 • доставка на материали и много други.

Някои от услугите, които предлагаме, са комплексни – местене на офиса или дома. Почистване на тавани и мазета, извозване и изхвърляне на бяла техника. Дейността ни включва и междуградски товарни превози до всяка точка на страната. Стараем се да бъдем независими от климатичните условия и състоянието на пътната мрежа.

Предлагаме разнородни товарни услуги

 1. Ако се нуждаете от товарно такси или бус под наем, ние можем да Ви го осигурим.
 2. Ако спешно Ви трябват хамали, при нас можете да намерите едни от най-добрите.
 3. Ако Ви се налага да преместите офиса или кабинета си с цялата апаратура, можете да разчитате на нашите професионалисти.

Ние винаги сме готови да помогнем и даваме всичко от себе си, за да бъдат клиентите ни доволни и усмихнати. Гордеем се с нашата точност и прецизност, работата ни е бърза и ефективна, а цената – съобразена с възможностите на клиента.

Ще се радваме да станем част от решаването на Вашите проблеми в сферата на транспорта и логистиката. Не се колебайте да ни потърсите! Ще се опитаме да отговорим на всичките Ви въпроси и да изпълним всичките Ви желания – за нас невъзможни неща няма! TovarniPrevozi.BG предлага товарен транспорт и транспортни услуги на територията на София и България.

Разполагаме с висококвалифицирани специалисти за превоз на специфични товари. Опитни шофьори и голям брой обучени хамали за опаковане и пренасяне на багаж, мебели и оборудване. Поддържаме изключително богата гама от услуги на конкуренти цени – извършваме превоз на мебели и стоки, монтаж и демонтаж на обзавеждане, преместване на багаж от жилища, изхвърляне на стари мебели, доставка на материали и много други. Някои от услугите, които предлагаме, са комплексни

 • местене на офиса или дома
 • почистване на тавани и мазета
 • извозване и изхвърляне на бяла техника.

Дейността ни включва и междуградски товарни превози до всяка точка на страната, като се стараем да бъдем независими от климатичните условия и състоянието на пътната мрежа.