Фирма за почистване на мазе

Фирма за почистване на мазе

Нашата фирма за почистване на мазе в София предлага разнородни услуги по

 • почистване на мазета
 • почистване на тавани
 • почистване на апартаменти
 • почистване на гаражи
 • почистване на дворове и други.

Предлага добри цени за почистване на апартаменти, входове и други помещения. при нас работят чисти хамали за извършване на мръсна работа. Повечето хора имат навика да превръщат мазето си в склад за съхранение на стари мебели! Не осъзнават как това пространство може да се използва за много по-практични и полезни цели.

 1. Ако имате нужда от допълнителен доход, винаги може да превърнете мазето си в склад под наем. Но освен този съществуват ред други варианти за какво може да ви служи помещението в мазето.
 2. Ако обитавате малко жилище и в същото време обичате да спортувате, винаги може да превърнете мазето си в стая за фитнес. Да сложите един-два фитнес уреда и да си правите на спокойствие упражненията за деня.
 3. Ако сте любители на йога сеансите, едно мазе, обзаведено за такива цели, ще ви донесе по-голям уют и усамотение.
 4. Има и вариант, който се прилага предимно от живеещите в западните страни – мазето да служи като офис или творческо ателие. Когато имате деца става трудно и дори невъзможно да се запази тишината в дома.

На всеки му се е случвало поне веднъж да си носи работа вкъщи. Трудно би била свършена качествено, ако в домашната атмосфера отсъстват тишина и спокойствие. Когато решите да превърнете мазето си в арт ателие, офис или фитнес зала, не забравяйте, че рано или късно ще ви се наложи да потърсите услугите на фирма за почистване на мазета и тавани. „Товарни превози“ е оторизиран доставчик на услуги в сферата на транспорт на товари

 • почистване
 • демонтаж на стари мебели
 • товаро-разтоварване и много други.

Фирмата е широко специализирана, а цените са максимално съобразени с възможностите на клиентите.

Разнородни възможности за почистване на мазе

Обикновено преди да превърнете мазето от неподдържано помещение в уютно ателие или фитнес зала, ще се наложи да направите основен ремонт, който включва изхвърляне на старите мебели и излишен багаж, боядисване на стените, подмяна на подовата настилка. „Товарни превози” е компания, която може да ви окаже голяма полза по повод почистването на мазето. Услугите се извършват от високо квалифицирани и опитни специалисти, които пристигат на място, събират и опаковат излишния багаж и стари мебели и ги натоварват във фирмения бус.

Битът понякога налага потребност от превоз на товари на дълги и къси разстояния. Това най-често се случва, когато предстои преместване в ново жилище и офис или при почистване на дома, тавани и мазета. Не е желателно да се нагърбвате сами с цялата работа покрай ремонт или подредба на жилището. Все пак това включва и тежък физически труд. Оставете на опитните служители на „Товарни превози” да ви окажат помощта си, когато почиствате мазето. Не само че ще ви улеснят безкрайно много, но и няма да ви вземат много пари.

Най-важният въпрос – колко трябва да заплатя за почистване на малко мазе в София?

За почистване на мазе цената може да се опреди по снимка!
– Цените варират спрямо разстоянието до депото за отпадъци.
– Започват от 148 лева за Люлин и стигат до 168 за Младост.
– От Люлин до депото са около 30 километра от Младост са около 55 километра.
– Също така цената зависи от количеството отпадък в мазето!
Винаги съм давал за пример хляба в магазина 😉 искаш един плащаш един, искаш два плащаш два. В нашите услуги е същото! Мазе което е пълно до половина е по-евтино от мазе което е пълно до тавана.

Колко дни предварително трябва да заявя почистване на малко мазе в София?

За почистване на малко мазе в София може да заявите 3 часа предварително!
За почистване на голямо мазе в София може да заявите ден предварително!
Малко мазе е до 20 квадратни метра.
Голямо мазе е до 100 и повече квадратни метра.