Разчистване на жилище след наводнение

Товарнипревози.бг предлага услуга за разчистване на жилище след наводнение. Изгодно извозваме негодните електроуреди и мебели. Важно е бързо да се действа. За контакт, позвънете на 0887 765 115. Последиците от наводнение могат да бъдат сериозни, а работата не по силите на всеки затова се доверете на професионалният екип от нашата фирма. Имаме опит и ресурс да се справим отлично с работата в такива ситуации.

Разчистване на жилище след наводнение

Стъпки при разчистване

  1. Оценка на щетите: Първо виждаме какво е повредено. Така знаем откъде да започнем. И си правим правилно сметката. кое да е първо и кое са е последно.
  2. Изпомпване на водата: Специални машини използваме за изпомпване на кална вода. Водата бързо се маха и освобождава фронт за работа.
  3. Изсушаване на помещенията: Влагата трябва да изчезне напълно за да може човек да живее в помещението. Състоянието на стените е важно за здравината на цялата сграда.
  4. Почистване и дезинфекция: Бактериите и мухълът са опасни за здравето на хората и домашните любимци. Всичко дезинфекцираме старателно метър по метър.
  5. Възстановяване и ремонт: Повреденото се поправя. Жилището връщаме в норма.

Често задавани въпроси

Как бързо да реагираме при наводнение?

  • Веднага обадете се на специалисти. Ние сме насреща.

Какви мерки се вземат за здравето на семейството?

  • Дезинфекцията е задължителна. Защитаваме вас и вашите близки.

Колко време отнема целият процес на разчистване?

Можем ли да останем в дома по време на работа?

  • По-добре е да не. За вашата безопасност е.

Как да се свържа за помощ?

Товарнипревози.бг ви помага в трудни моменти като наводнение в апартамент или къща. Нашата цел е да възстановим вашето жилище бързо и на изгодна цена. Ако се нуждаете от нашите услуги, не се колебайте да ни потърсите по телефона. Вашето удовлетворение от свършената работа е за нас целта на първо място.