Преместване на покъщнина и извозване на стари мебели

Преместване на покъщнина и извозване на стари мебели

Преместване на покъщнина и мебели с изхвърляне на стара спалня. След като бе препоръчaн от свой доволен клиент. Екипът на TovarniPrevozi.bg оправда доверието и извърши успешно преместване на покъщнина. От същия адрес извършихме и изхвърляне на част от старите мебели. Пренасянето трябваше да се осъществи от Люлин до две различни крайни дестинации – част от мебелите трябваше да се закарат в Модерно предградие, а друга част – в жк. Гоце Делчев.

Всички мебели бяха демонтирани, като съставните им части бяха внимателно описани коя от къде е. След това плоскостите бяха опаковани и подготвени за товарене – гардероб, две спални с матраци, две бюра, холна секция, бюфет и др. покъщнина.

Хамалите работят и на висок етаж

След свалянето от 3-ия етаж, част от което пеша, мебелите бяха наредени до товарния микробус започна качването им в превозното средство. Първо бяха вкарани мебелите, които щяха да се свалят най – накрая, а именно един голям хладилник, пералня, печка, матрак, двата разглобени гардероба, скрин и етажерка. След това беше натоварен още един голям хладилник и останалата част от демонтираните мебели, а последни бяха няколко чувала с багаж и няколко големи саксии с цветя.

В Модерно предградие бяха оставени единият хладилник и част от цветята, беше натоварен още един матрак и бусът се отправи към Гоце Делчев.

Мебелите бяха качени и монтирани без никакви поражения от транспортирането. От жилището в Гоце Делчев трябваше да се извърши извозване и изхвърляне на стара спалня с нощни шкафчета.

Преместването на покъщнина обикновено включва пакетиране на вещите, транспортирането им до новия адрес и разтоварването им там. Фирми, като нашата предоставят тази услуга, обикновено разполагат с опитен екип от работници. Можем да осигурим оптимална организация на преместването и да се грижим за безопасността на вещите по време на транспортирането им.

В допълнение към тези услуги, могат да се предложат и други услуги

  • пакетиране и пренасяне на чупливи предмети,
  • складиране на вещи,
  • монтаж и демонтаж на мебели,
  • както и други.

В зависимост от нуждите на клиента, предоставяме индивидуално изготвени оферти за комплексно преместване на покъщнина и извозване на мебели.