Премахване на балатум

Товарнипревози.бг предлага професионални услуги за отстраняване и извозване на залепен балатум или мокет. Предлагаме ви супер цена за извозване на отпадъка и изгодно премахване на балатум.

Премахване на балатум

Ефективно отстраняване на балатум

Подновяването на пода във вашия дом или офис често започва с премахването на стария ламинат или балатум . Нашите специалисти разполагат с необходимите инструменти и опит за бързо и ефикасно премахване на балатума от вашите подове. Ние гарантираме, че работата ще бъде свършена професионално, с минимално тропане и вдигане на прах.

Безпроблемно извозване до сметище

След като балатумът бъде премахнат, нашата отговорност е да осигурим неговото подобаващо извозване. Това става най-често до сметище и много рядко до пункт за рециклиране. Това гарантира, че вашите стари подови настилки ще бъдат извозени по възможно най-екологичен и отговорен начин.

Въпроси относно премахване на балатум

 • Можете ли да премахнете балатум от всякакви помещения?
  Да, нашите услуги обхващат премахването на балатум от домове, апартаменти, офиси и други търговски помещения, независимо от техния размер.
 • Какво правите с премахнатия балатум?
  Премахнатият балатум се транспортира до сметище или пункт за рециклиране, където се обработва по подходящ начин, съобразен с екологичните стандарти.
 • Колко време отнема премахването на балатум?
  Времето за изпълнение на услугата може да варира в зависимост от площта на помещението и количеството на балатума. Нашата цел е да извършим услугата бързо и ефективно, с минимални неудобства за клиента.
 • Трябва ли да подготвя помещението преди вашето пристигане?
  Препоръчително е да преместите мебелите и други предмети, които могат да пречат на премахването на балатума. Но в случай, че имате нужда от помощ с това, нашият екип може да предложи допълнителни услуги.

За повече информация или за да заявите нашите услуги, моля обадете се на телефон 0887 765 115. В Товарнипревози.бг имаме за цел да помогнем при премахването и извозването на балатум. След нас ще остане пометено и подновено помещение.