Почистване на тавани и мазета София

Почистване на тавани и мазета в София

Почистване на тавани и мазета е услуга с товарен превоз в София. Разполагаме с хамали за извозване на боклук от тавани и мазета в София. Имате голямо и хубаво мазе или таван и бихте искали да го използвате за полезни неща. Имате например помещение, в което да се събирате с приятели на по чашка или за спретната работилница. Но от последното обновяване на мебелите, горкото мазе е пълно до горе. Даже и вратата не може да се отвори добре, защото я подпира един стар и грозен телевизор и диван. Да не говорим за всички други боклуци, които грижливо се трупали с години.

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ

ПОЧИСТВА И ИЗВОЗВА ДО 180 ЛВ.
почистване на апартаменти в София

Добри идеи за почистване на тавани и мазета

Сега нямате идея какво и как да направите, за да се освободите от тях. А и си признавате чистосърдечно, че в последно време леко ви поомръзва. Също така, дори и да сформирате бригада от доброволци за изнасяне на мебели и други ненужни неща. Вие умело ще ръководите от терасата на апартамента си, хич не ви се иска вашия нов ван да се превърне в товарно добиче за транспортни услуги.

Доверете се на професионалистите от TovarniPrevozi.BG.

Не наемайте бригада от самодейци, които само искат да ви изпият бирата, а екип от висококвалифицирани специалисти, които ще извършат извозване на мебели и всичко, което трябва да се изхвърли от мазето или тавана. След което ще получите качествена транспортна услуга на приемлива цена. Хамалите на товарни превози са специалисти и вие ще получите една перфектна услуга като качество и цена, за да се чувствате комфортно във вашето мазе или таван.

ЕЛЕКТРОУРЕДИ

ПОЧИСТВА И ИЗВОЗВА БЕЗПЛАТНО!
събиране и извозване на електроуреди в София

Ако желаете момчетата ще опаковат нещата ви, ще демонтират всичко, което има нужда от разглобяване, както и ще изнесат всичко от помещението и накрая ще сортират по вид и материал. Могат да ползват стълби или асансьор, ако се налага изнасяне на мебели, както и всякакъв вид боклуци от тавана. След приключване на работата екипът ще почисти общите части, ако се налага. Дори ако в мазето си държите стар хладилник, който ви е жал да изхвърлите или канапе от преди 20 години, пак ще бъде изнесено от хамалите на товарни превози, защото услугата е комплексна и включва всичко, което желаете да бъде изнесено от тавана или мазето.

След като ненужните вещи се натоварят на буса, има два варианта. Първия е да се разберете с екипа за транспортиране до крайна точка, определена от вас. Ако имате желание, услугата може да включи освен транспорт и разтоварване, разопаковане и внасяне в помещението. А втория вариант е извозване на боклуците до специално сметище, където ще бъдат разтоварени и след това прилежно рециклирани.