Фирма за почистване на мазета и тавани

Фирма за почистване на мазета и тавани

За бързо почистване на мазета и тавани в София ни потърсете на посоченият телефон. Всеки таван или мазе с времето се препълва с боклуци, което впоследствие може да създаде проблеми. Затрупването се получава от факта, че вътре се оставят доста вещи уж за кратко време, но престояват там с години, като периодично върху тях се натрупват още и още.

Така в един момент, когато решите да влезете, разбирате, че това вече е непосилна задача. В повечето случаи вещите в помещението вече са станали абсолютно ненужни и най-доброто решение е всичко да се изхвърли. Тovarniprevozi.bg може да свърши тази нелека задача вместо Вас и да ви отърве от трупаните с поколения вехтории на тавана или в мазето.

Услугите ни са бързи и ефикасни, на добри цени и извършвани от професионалисти в бранша.

С грижа за природата нашият екип отделя време и внимание да сортира отпадъците и да ги изхвърли на определените за всеки вид места. Всеки мъж малко или повече обича да бъде „домашен майстор” и да поправя разни неща. Обикновено за своя „работилница” присвоява някой от ъглите на спалнята или на хола, където държи инструментите си на грозна купчинка, в която всички останали от семейството непрекъснато се спъват.

Ако разполагате с мазе, едно добро решение в този случай е да го превърнете в своето място за работа. Можете да го организирате по свой вкус, да сложите стар плот или бюро за работна площ. Инструментите може да закачите по стените и тавана. Там никой няма да Ви притеснява, нито пък да Ви мъмри за мръсотията. Но когато е мръсно трябва предварително да се почисти от отпадъците, да се помете и пребоядиса.

Кой ще извърши работата по извозване на боклук?

За целта обаче първо трябва да изпразните помещението, ако не напълно, то поне от ненужните вещи, трупани с години. Ако не Ви се занимава с подобна досадна дейност, екипът на tovarniprevozi.bg Ви предлага своите услуги. Предлага не само за извозване и изхвърляне на боклука, но и за цялостното почистване на тавани и мазета. Независимо какво има вътре

  • стари мебели
  • чували с дрехи
  • детски играчки
  • вестници
  • стъклен амбалаж
  • електроуреди.

Екипът ни бързо ще го изнесе и натовари в превозното средство пригодено за извозване на отпадъци от къщи, апартаменти, тавани, мазета и дворове. Най-често използваните са товарен бус или камион, с което да бъде извършен транспорта до специализирано за съответния вид отпадък сметище.

Най-важният въпрос – колко трябва да заплатя за почистване на мазета и тавани в София?

За почистване на мазе или таван цената може да се опреди по снимка!
– Цените варират спрямо разстоянието до депото за отпадъци.
– Започват от 148 лева за Люлин и стигат до 168 за Младост.
– От Люлин до депото са около 30 километра от Младост са около 55 километра.
– Също така цената зависи от количеството отпадък в мазетата и таваните!
Винаги съм давал за пример хляба в магазина 😉 искаш един плащаш един, искаш два плащаш два. В нашите услуги е същото! Мазе и таван които са пълно до половина са по-евтини от мазе и таван пълни до тавана.

Колко дни предварително трябва да заявя почистване на мазета и тавани в София?

За почистване на малки мазета или тавани в София може да заявите 3 часа предварително!
За почистване на големи мазета или тавани в София може да заявите ден предварително!
Малко мазе или таван е до 20 квадратни метра.
Голямо мазе или таван е до 100 и повече квадратни метра.