Почистване на дворове и извозване на отпадъци

Почистване на дворове и доставка на материали. Всеки, работил в сферата на строителството, е запознат с трудностите, които възникват в процеса на работа. А когато се опитваш сам да си построиш къща в средата на нищото, трудностите са още по-големи. Нашият екип имаше удоволствието да се срещне именно с един от тези ентусиасти. Клиентът е изправен пред предизвикателството да се заеме с почистването на дворното място и да осигури необходимите материали за строежа.

Услуги за почистване на дворове

Товарни Превози Бг предлага разнородни услуги за почистване на дворни места в София и на 50 километра от града. Разполага с необходимата техника за извършване на

  • почистване на дворни места
  • рязане на храсти
  • рязане на дървета
  • косене на трева
  • събиране на отпадъци
  • товарене в камион
  • извозване до депо.

Екипите разполагат с механизация и ръчни инструменти за перфектно извършване на зададените дейности.

Обектът, или по-точно парцелът, който в бъдеще щеше да се превърне в прекрасна двуетажна къща, се намираше в края (или малко след него) на вилна зона Драгалевци. Представляваше два декара неравна площ с лека денивелация, обрасла с бурени и изсъхнали от слънцето треви.

Кога реагирахме за почистване на дворното място и доставка на материали?

Собственикът се нуждаеше от сигурен и надежден помощник, за да се справи с положението преди идването на групата зидари и майстори. Обади ни се късно следобед, малко преди края на работното време, и ни ангажира за разчистване на терена и доставка на материалите.

В 7ч. на другата сутрин екипът ни беше на мястото и веднага се зае с поставените задачи – изкореняване на растителността и заравняване на част от терена, предвидена за двор. През това време двама от шофьорите ни с товарни бусове бяха изпратени от клиента на адреси, откъдето да бъдат натоварени със съответните материали – тухли, чували с цимент и инструменти.

Колко транспортни средства използвахме?

Те направиха по два курса и осъществиха превоз на товар почти 10т. След това единият от тях беше преместен на друг обект, където щеше да извозва и изхвърля мебели. Другият отиде в Чепинци заедно със собственика за транспортиране на железни и дървени подпорни елементи. Тъй като първоначално не се знаеше точното им количество, по-късно се наложи да бъдат докарани още, но складът вече бе затворил. По тази причина екипът излезе в принудителна почивка до следващата сутрин, когато отново в 7ч. беше на линия за пренасяне на останалия товар.

По желание на клиента докарахме и оставихме контейнер за строителен отпадък, който ще бъде необходим на по-късен етап. С това работата ни по новоизграждащата къща приключи, а клиентът обеща да потърси нашите транспортни услуги и след завършването на новия си дом за превоз на мебели и багаж. Ако сте на неговото място можете без колебание да считате товарни превози бг за свой верен помощник!

Често задавани въпроси за почистване на дворни места

Какви средства трябва да заплатя за почистване на едно дворно място в целия окръг на град София?

Средствата които трябва да използвате за да заплатите почистване на дворно място са съобразени с района на изпълнение. Всички услуги по косене на трева, рязане на храсти, издънки и дръвчета до 7 метра височина е до 45 стотинки за един квадратен метър.

Колко време трябва да отделя за да поръчам почистване на двор с трева, храсти и дървета в София?

За почистване на запустял парцел до 1000 квадратни метра сиреч един декар, може да заявите един ден преди събитието. За почистване на 5000 квадратни метра сиреч пет декара, може да заявите два дни предварително.