Почистване след много котки

Товарнипревози.бг предлага услуги по почистване след много котки. Евтино разчистваме апартаменти от не годни килими и изхвърляме дивани. За връзка, наберете 0887 765 115.

Почистване след много котки

Услуги, които предлагаме

 1. Събиране на козина: Специални уреди ни помагат. Така вашият дом остава чист. Козината е вредна при вдишване и може да предизвика остри алергични пристъпи.
 2. Дезинфекция на помещения: Безопасни препарати използваме. Защитаваме здравето на котките и техните стопани, като използваме само утвърдени препарати и сигурни средства при нашата работа.
 3. Извозване на отпадъци: Когато има поразени вещи или боклуци бързо и сигурно ги премахваме. Вашият дом веднага се освобождава от боклука.
 4. Пране и почистване на текстил: Изчистваме следите от присъствието на домашните любимци. Изпираме на място с машина мокета. Завеси и килими изглеждат като нови. Петната и миризмите изчезват.
 5. Подредба на дома: След като приключим с нашата работа връщаме всичко на мястото му където си е било преди. Уютът се завръща във вашия дом.

Почистване след много котки – въпроси и отговори

 • Как да поддържаме чистота при много котки?
 • Редовно почистване е ключът. Веднъж седмично е достатъчно.

Сигурни ли са препаратите за котките?

 • Да, използваме само безопасни средства.

Нужно ли е да съм у дома по време на почистването?

 • Не е задължително. Можете да ни доверите ключове.

Колко време отнема целият процес?

 • Зависи от размера на дома. Обикновено няколко часа.

Как да се свържа за услугата?

 • Просто наберете 0887 765 115. Екипът ни е насреща.

Товарнипревози.бг в София ви предлага професионално почистване за домове с много котки. Нашата цел е да осигурим чиста и здравословна среда за вас и вашите любимци. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за да заявите услуга. Почистването след котки изисква доста време и усилия. Товарнипревози.бг предлага решение. Ние помагаме на хората в София да се радват на чисти и приятни домове, без значение колко котки имат