Изхвърляне на стари обувки в големи количества

Товарнипревози.бг предлага уникална услуга за изхвърляне на стари обувки в големи количества. Работим със складове, магазини, търговии на едро или контейнерни търговци. Цените за изгодни а сроковете ще ви изненадат приятно. Потърсете ни на телефон 0887 765 115 и ще останете доволни със сигурност.

изхвърляне на стари обувки

Екологичният проблем с изхвърлянето на стари обувки

Натрупването на много непотребни обувки не само отнема много място, но и може да се окаже сериозен еко замърсите. В случите когато си спестим лев и ги изтърсим в контейнерите за битови отпадъци рискуваме. Как точно това ще се отрази на екологията ли? Ами хората ровещи по кофите много често събират изхвърлените чепици и ги горят в печките си за да се топлят. Подметките, лепилото и някои синтетични материи влагани в чепиците не само пушат здраво при изгаряне. но и отделят отрови. Няма да сбъркате, ако отделите скромна сума и така решите проблема с обувките по професионален начин. Разбира се тук не става дума за два три чифта демоде маратонки тях спокойно можете да ги подарите на някой в нужда. Говори за стотици бройки изостанали с години в някой склад или мухлясали в транспортният контейнер поради небрежност.

Защо да се доверим на Товарнипревози.бг?

Основното предимство на нашата организация е детайлното познаване на проблематиката по въпроса с управлението на цървулите излезли от употреба. Тъй като БГ-то е част от така нареченият златен милиард и повечето от нас имат по няколко чифта обувки естествено възниква проблем щом ни писне да ги носим. Товарнипревози.бг разработва методика за разпращане на големи количества непотребни налъми по света. Основната идея е те да послужат на хора имащи нужда от такива. Могат да се използват дори само като работни или временни до намиране на до-добър вариант. Със създаването на такава система се надяваме да обуем нуждаещи се и да намалим ведите за природата от генерираните милиарди чифтове опинци.