Изхвърляне на стари мебели от апартамент и мазе

Изхвърляне на стари мебели в София

Товарни превози извършва изхвърляне на стари мебели и през почивните дни. Всяка уважаваща себе си транспортна фирма трябва да разполага поне с три дежурни екипа за работа през почивните дни. Ние в TovarniPrevozi.BG правим дори нещо повече – работим на пълни обороти не само през почивните дни, но и на официални празници!

Тази събота, 22 септември, Денят на Независимостта, имахме няколко заявки. Нека разкажем на кратко за един от проектите ни за изхвърляне и извозване на стари мебели от жк. Дружба. Клиентът беше пожелал да има на разположение товарен бус и двама хамали в 10ч. сутринта и те бяха абсолютно точни. Апартаментът беше на 4-ти етаж, а асансьорът побираше не повече от трима души. Това би могло да затрудни свалянето на някои по-обемни предмети, но екипът ни беше добре подготвен за подобни ситуации.

Имаше няколко малки шкафчета, които не представляваха никакъв проблем

 • стара тоалетна масичка,
 • голямо огледало,
 • две кресла,
 • пет табуретки,
 • четири кухненски стола,
 • малка пералня,
 • диван и голяма секция.

Как извършихме цялото изхвърляне на мебели?

Интерес представляваше диванът – реликва от социалистическо време, който за щастие не оказа особена съпротива при разглобяването и беше пренасян на части с асансьора. Не такова обаче беше положението с холната секция, която упорито отказваше да помръдне от мястото си дори след като беше освободена от всички чекмеджета, вратички и рафчета. Наложи се екипът да прибегне до крайни мерки – петкилограмов чук и дълъг железен лост, за да се реши проблемът бързо и ефикасно. След 15 минути секцията беше на парчета, плътно подредени в товарния отсек на буса. В хола на бившия й собственик нямаше дори треска от нея.

Уверил се в способностите на работниците, клиентът поиска допълнителна услуга – почистване на мазе отрупано с отпадъци. Това често се случва и екипите ни са инструктирани при техническа възможност да изпълняват подобни извънредни поръчки. Това мазе далеч не бе от най-трагичните, с които са се сблъсквали момчетата от TovarniPrevozi.BG. Две стари пружинени

 • легла с дунапренови матраци,
 • двойна ракла, пълна с дрехи и одеяла,
 • четири стари дървени стола,
 • няколко кашона с книги,
 • щайги с празни бутилки от бира и шампанско.

това представляваше основния асортимент в мазето.

Картинката се допълваше от стара печка „ мечта 3” и стар, почти разпаднал се шкаф, натъпкан с компоти и всякаква друга зимнина, очевидно неоползотворена навреме. След като всичко това бе натоварено, екипът вече бе освободен и след кратка „разходка” до сметището, за да се отърве от боклука, се прибра да празнува и да се отдаде на заслужена почивка. Това правим в празничните и почивните дни – работим!

Потърсете ни! Предлагаме добри цени за почистване и извозване на мебели

Колко трябва да заплатя за извозване на стари мебели от адрес в София?

Заплащате цена спрямо количеството мебели или отпадък! Точни цени за извозване на мебели от адрес и етаж може да получите на телефон 0887 765 115. Ще се отзове екип от хамали с опит. Може да заплатите цени от 20 до 80 лева в зависимост от услугите които ще извършат.

Има ли нужда от подготовка на мебелите преди изнасяне и товарене в камион?

За всичко се грижат екипите на товарни превози! Момчетата извършват демонтаж на стари мебели, товарене и извозване до депо за отпадъци. Не е необходимо да предприемате каквито и да било действия освен да сте на адресът за да ни посрещнете.