Изхвърляне на стари вещи от жилища и офиси

Изхвърляне на стари вещи

Фирма с хамали за изхвърляне на стари вещи от жилища и офиси в София. Разполагаме с камиони за извозване на отпадъци от адрес. Извършваме

Има хора с ясно изразено влечение към старинните вещи или така наречените винтидж уреди. Според психолозите такъв тип хора живеят с поглед обърнат към миналото. Към минали лични преживявания към традиции и символи на отминали епохи. И в това няма нищо лошо, разбира се. Мнозина се изморяват и отегчават от постоянно излизащите модерни мебели и електроуреди. Техният блясък сякаш не е толкова ярък както този, който оставя винтидж интериорът.

Старите вещи през времето

В по-далечните епохи сигурно хората са искали модерни мебели. По времето на посттоталитаризма обзавеждането във всеки дом беше еднакво. Тогава кой ли не жадуваше за нещо по-различно и малко по-разчупено. Всеки иска онова, което няма. Тук обаче искам да уточня, че има съществена разлика между винтидж мебели и такива от социалистическите времена. В много апартаменти и до днес се срещат като украшения грамофонът, старият телефон, както и пишеща и шевна машина. Ако във вашия дом все още държите мебели от преди 20-30 години, съветвам ви час по-скоро да ги изхвърлите.

Купете си списание за мебели и разгледайте колко много са се изменили тенденциите в съвременния интериор. Изненадата ви ще бъде приятна, а най-вероятно след това във вас ще се породи желание да посетите близкия мебелен магазин и да започнете малка реновация на дома. Имайте предвид, че наред с решението да закупите нови мебели изниква въпроса къде да сложите старите, които мигновено се превръщат в излишни.

Нашите услуги са съвместими с вашите желания

За ваш късмет има много фирми, които предлагат превоз на товари на дълги и къси разстояния. Фирма „Товарни превози“ може да се похвали с богат опит и дългогодишно присъствие на пазара като доставчик на хамалски и транспортни услуги.

В действителност обхватът от дейности е изключително широк и постоянно се обновява. „Товарни превози“ могат да ви предложат бързо и евтино  безплатно изхвърляне на стари мебели и транспортирането им до сметище или обществен склад. Не е нужно на всяка цена да изхвърлите старите си мебели, но в случай че пред вас няма друг разумен избор, по-добре е да се доверите на услугите на фирма, която е специализирана в изнасяне и изхвърляне на старо обзавеждане.

Не подценявайте необходимостта от подобна услуга.

Фирма „Товарни превози” може да ви бъде полезна и да ви спести много грижи срещу минимално заплащане. Преценили сте, че старият диван не ви е нужен. Доверете се на професионалните хамали на „Товарни превози”, които без проблем ще изнесат тежката мебел и ще я натоварят във фирмения микробус. От вас не се изисква нищо, освен да влезете в ролята на страничен наблюдател.

Най-важният въпрос – колко трябва да заплатя за почистване от вещи и отпадъци в София?

За почистване от вещи и боклук цената може да се опреди по снимка!
– Цените варират спрямо разстоянието до депото за отпадъци.
– Започват от 48 лева за Люлин и стигат до 68 за Младост.
– От Люлин до депото са около 30 километра от Младост са около 55 километра.
– Също така цената зависи от количеството отпадък!

Колко дни предварително трябва да заявя почистване от стари вещи и боклук в София?

За почистване на малко вещи и боклук в София може да заявите 3 часа предварително!
За почистване на много вещи и боклук в София може да заявите ден предварително!
Малко вещи и боклук са до 200 чувала.
Много вещи и боклук са до 500 и повече плетени чували.