Извозване на стари електроуреди

Извозване на стари електроуреди

След като сте си купили нова бяла техника започвате да се чудите какво да правите със старите електроуреди. Имате няколко възможности.
Ако все още работят и са годни за употреба продължете да ги използвате. Ако са повредени безспорно най-добрият вариант е да ги предадете за извозване на стари електроуреди. Ако пък са много блажни повикайте нашите хамали да ги вземат от адрес.

Когато имате нужда от превоз на електроуреди

Товарни превози бг Ви предлага лесно и бързо решение. Можете да се възползвате от нашата комплексна услуга за товарене, извозване и изхвърляне на старите

  • печка
  • хладилник
  • пералня
  • сушилня
  • съдомиялна или друго.

Освен това можете да бъдете сигурни, че ще бъдат транспортирани до специализирани за целта пунктове. Там няма да замърсяват околната среда, а ще бъдат рециклирани.

Търсите нова визия за вашия дом. Не е нужно да сменяте жилището. Ако разполагате с достатъчно финансови средства, нищо не ви пречи да подновите частично, а защо не и изцяло, интериора на дома. Може да замените старите похабени мебели с нови и модерни. Тревожи ви въпросът, че не разполагате със свободно място където да складираните старият овехтял интериор.! Може да се обърнете към услугите на фирма, която се занимава професионално с демонтаж и извозване на стари мебели. Услугата не струва скъпо, стига да знаете към кого да се обърнете. Доверете се на случайни фирми, които извършват товарни превози и изнасяне на стара битова техника в София и региона. Те ще ви свършат евтино работата по тежките хамалски дейности.

Товарни превози има опит с извозване на стари електроуреди

TovarniPrevozi.BG е фирма с дългогодишна история и утвърдени традиции в бизнеса с извършване на товаро-разтоварителни и транспортни услуги на територията на София и България. Към нас се обръщат както физически лица, така и фирми, които планират преместване на жилището или офиса в друга точка на страната. Промяна от подобен род поражда нужда от превозване на мебели и битова техника. За нас това не представлява проблем, тъй като разполагаме със специални превозни средства в лицето на микробуси и товарни таксита, които се характеризират с широко вътрешно
пространство, способно да побере огромно количество багаж.

Без значение дали местите офиса или жилището, и в дават случая разполагате с голям и тежък багаж, който не може да пренесете сами, а не е уместно да ангажирате вашите служители или близки приятели, тъй като този процес може да отнеме повече време, отколкото сте очаквали. Изнасянето на битова техника отпада като грижа в мига, в който се обърнете за помощ към подходящата фирма, която се занимава с товарни превози. По този начин си спестявате време и излишни главоболия. Когато наемате фирма за преместване на жилища и офиси, тя поема цялата грижа и отговорност за благополучното пристигане на мебелите и техниката на желаното място. Климатичните промени на времето не са проблем, понеже фирми като TovarniPrevozi.BG са известни със своя професионализъм, надеждност и отговорност заявките да се изпълняват в срок.

И нека за финал ви припомним отново идеята за нова, с която започнахме в началото.

Новото е символ на желанието за промяна. Не се ограничавайте, а излизайте извън рамките на статуквото. Интересувайте се от интериорен дизайн и изразявайте идеите си у дома. Отървете се от старите мебели и битова техника. Пуснете в дома и офиса си новото и съвременното. По този начин мотивирате себе си и хората около вас. Не мислете за подробностите като изхвърляне на тежка техника, демонтаж на мебели и извозване на тежки товари до сметище. За тях има кой да се погрижи. TovarniPrevozi.BG са винаги близо до вас.