Извозване на стари мебели с товарен превоз в София

Извозване на стари мебели и отпадъци

Товарни превози предлага демонтаж, изнасяне и извозване на стари мебели директно от адрес. Цените за извозване на мебели са съобразени с територията на която предлагаме услугите си. Работим и събота и неделя от сутрин до вечер.

Казват, че домът е олицетворение на индивидуалността на своите обитатели и това наистина е така. Добра идея е ако от време на време се прави частична подмяна на някои от мебелите. Фирмите, които се занимават с интериорен дизайн, предлагат разнообразния решения, които биха внесли голяма доза свежест и разнообразие в обстановката на вашия дом. Понякога купуването дори само на един нов шкаф, кресло, диван или гардероб могат да ви повдигнат настроението за дълго време. Хубаво е да се прибираш и заварваш дома си приветлив и уютен. Поетапното подновяване на
мебелите играе ключова роля в изграждането на спокойна атмосфера в дома.

След интериорните обновления идва един малък проблем – какво да правите със старите мебели? Първият вариант е да ги преместите в мазето или таванското помещение. Ако не искате обаче да превръщате мазето и тавана в складове за вехтории, най-добрата алтернатива е да потърсите услугите на специализирана фирма, която се занимава с демонтаж и изнасяне на стари мебели.

Един от основните предмети на дейност на TovarniPrevozi.BG е извозване и изхвърляне на стари мебели в София и областта.

Фирмата поема грижата по цялостно разглобяване, товарене и извозване на:

  • Стари мебели;
  • Рафтове;
  • Шкафове;
  • Дивани;
  • Легла;
  • Врати;
  • Паркет;
  • Дюшеме;
  • Ламперия и други.

Нашият екип е винаги добре подготвен и умее да реагира адекватно във всяка ситуация. Можем да се похвалим с координация, която е също на високо ниво. Гордеем се, че TovarniPrevozi.BG заема челни позиции при търсене на услуги по транспорт, демонтаж, товарене, изхвърляне на мебели и почистване на апартамент

Големите по размери мебели изискват предварително демонтиране преди да бъдат изнесени от дома. Препоръчително е да не правите това сами, а да оставите опитни специалисти да се погрижат. Те ще ви спестят време и физическо натоварване. Някои мебели, като гардероби с много крила например, са много тежки дори и когато са разглобени. Затова е по-добре вместо да се напрягате, да оставите опитните товарачи да си свършат работата.

TovarniPrevozi.BG предлагат стойностни решения за ежедневни нужди на достъпни цени.

Когато ви предстоят големи промени – смяна на мебели, изнасяне на покъщнина, изхвърляне на непотребни вещи, преместване в ново жилище – обикновено те изискват транспорт на големи товари на дълги разстояния. Разумното решение в такива случаи е да се обърнете към фирма за товарни превози, която гарантира надеждност, изпълнение в срок и да предлага тарифи с изгодни цени. В България има немалко фирми с подобен предмет на дейност, но не всички успяват да поддържат баланс между
добра цена и високо качество на услугата.

Ако се чудите дали да освежите старите мебели, се замислете за следните неща: колко усилия ще Ви коства това, имате ли нужните умения и време, дали е възможно и дали си заслужава.

В големите магазини има доста добри и модерни мебели, които ще са в пъти по-добри от старите Ви мебели, независимо колко ще ги реставрирате. Замислете се дали това не е по-доброто решение. При всички случаи е много по-лесно, а TovarniPrevozi.BG го прави още по-лесно, като Ви предлага необходимите транспортни услуги. Извършваме както изхвърляне извозване на стари мебели, така и товарен превоз на новите, които ще ги заместят.

В товарни превози работят само професионалисти, за които демонтажът на стари или монтажът на нови мебели не представлява никакъв проблем, както и тяхното пренасяне, сваляне и качване по стълбища, товарене и разтоварване в бусове и камиони, транспортиране на малки и големи разстояния. В историята на фирмата няма случай на повреден при преместване товар.

Товарни превози бг подхожда с изключително внимание към опазването на околната среда и се грижи всички отпадъци да бъдат разпределени и изхвърлени на специално определените за това места.