Извозване на бюфет

В Товарнипревози.бг предлагаме професионално извозване на бюфет, осигурявайки внимателно опаковане и транспортиране на тези ценни мебели.

Извозване на бюфет

Внимание към детайла

Независимо дали искате да реставрирате или да изхвърлите старите мебели обърнете се към нас. Възстановяването на антикварни мебели или освобождаването на пространство от стари предмети изисква специализирани услуги. Отчитайки стойността и уникалността на антикварните мебели винаги внимаваме много с тях. Нашите екипи са обучени да обръщат специално внимание при извозването на такива мебели, така те остават непокътнати през цялото пътуване.

Услуги за изхвърляне и извозване

Предлагаме широк спектър от услуги, включително изхвърляне на мебели от периода на социализма и извозване на бюфети и ракли. Без значение от размера и теглото, нашият екип е подготвен да осигури ефективно извозване до желаната дестинация или до пункт за рециклиране.

Въпроси за извозване на бюфет

 • Извозвате ли и други антикварни мебели?
  Извозваме всякакви антикварни мебели, включително бюфети, ракли, столове и маси от различни исторически периоди.
 • Как се гарантира безопасността на мебелите по време на транспорт?
  Нашите екипи използват специализирани опаковъчни материали и техники за обезопасяване, за да гарантират, че вашите антикварни мебели остават непокътнати през целия процес на транспорт.
 • Каква е цената за услугата по извозване на антикварен бюфет?
  Цената зависи от размера и теглото на бюфета, както и от разстоянието до крайната дестинация. За точна цена, моля, свържете се с нас за индивидуална оферта.
 • Нужно ли е да присъствам при извозването?
  Препоръчително е да присъствате, за да осигурите достъп до мебелите и да наблюдавате процеса на опаковане и натоварване, но ако това не е възможно, можем да се уговорим някак предварително.

За повече информация или за да заявите нашите услуги, обадете се на 0887 765 115. В Товарнипревози.бг сме посветени на предоставянето на качествени услуги, които отговарят на нуждите на нашите клиенти, като същевременно се грижим за опазването на историческата и културната стойност на антикварните предмети.