Експресно товарен превоз: София - Ихтиман

Експресно организиране на работата

Фирма за експресно обслужване демонтаж на мебели предлага местене на мебели с демонтаж и монтаж в София. Един екип успява да обслужи три обекта в един ден. Третият екип имаше насрочен само един обект за този ден. Задачите им бяха монтаж, демонтаж и превоз на мебели от Младост до Слатина за 11ч. Останалите екипи бяха ангажирани с междуградски превози или на строителни обекти за изхвърляне на стари мебели и строителен отпадък. Специалистите на товарни превози.com пристигнаха навреме и започнаха демонтажа на мебели, изработени по индивидуална поръчка. Те имаха здрава и стабилна конструкция, с „скрити“ сглобки. След разглобяването мебелите бяха натоварени в микробуса. Към тях се присъедини и портманто с голямо огледало, обезопасено с пукащо фолио. Превозът до новия адрес и последващият монтаж протекоха безпроблемно. Поръчайте екип на телефон: 0887 765 115

Успешно завършване на задачите

Докато екипът работеше експресно, един от жителите на блока забеляза паркирания товарен бус. След като екипът приключи работата си, той се поинтересува за цените на транспортните услуги. Останал доволен от предложението, поиска незабавно изпълнение на своята поръчка. Тъй като екипът имаше време преди следващия ангажимент, решиха да изпълнят и тази заявка. Тя включваше транспорт на мебели от с. Дивотино, Пернишко, до жилището на клиента в кв. Слатина, София.

Експресно и ефективно управление на времето

Късметът беше на тяхна страна, трафикът още не беше натоварен, а мебелите не бяха много. Така за три часа и половина работата беше свършена – товаренето, транспортът, разтоварването и качването на мебелите в апартамента на 6-ия етаж. Екипът успя да си осигури 30-минутна почивка преди последния ангажимент за деня – извозване и изхвърляне на стари мебели от ж.к. Дървеница. Спалнята, бюрото и диванът бяха изнесени, като диванът беше свален пеша от 4-ия етаж, тъй като не се побираше в асансьора. След като изхвърлиха старите мебели на сметището, екипът се отдаде на заслужена почивка след дългия и натоварен ден.